Tiltásig forgatott motorral, fülsüketítő túráztatással köszöntötték a frissen házasultakat a debreceni tuning autós találkozó résztvevői. Patkós Balázs, a 11. Országos Devil Tuning Találkozó fő szervezője a Debrecen – Vekeri tavi Dorcas Szabadidőpark és Camping területén, a rendezvény helyszínén kötött házasságot 2013. június 15-én délután. A rendezvényen részt vevő tuning autó tulajdonosok jelenlétében mondta ki a párjával a boldogító „igent”. A házasságkötését követő percben a jelen lévő tuning autó tulajdonosok – mintegy köszöntésként – a teljes fordulatszámmal működtették a lehető legtöbb autó motorját, ezzel mennyiségi rekordot állítottak fel. Közel száz tuning autó túráztatta egyszerre álló helyzetben a motorját – a motorvezérlés letiltásáig – a műsorvezető felhívására.

P1080765 P1080769 P1080783 P1080789

Milyen rekordot állított fel vagy döntött meg?

A legtöbb résztvevővel megvalósított, egyszerre történő tuning autó túráztatás létszám-rekordját

Hol?

A 11. Országos Devil Tuning Találkozón a Debrecen – Vekeri tavi Dorcas Szabadidőpark és Camping területén

Mikor?

2013. június 15-én 18 óra 15 perckor

Ki?

Patkós Balázs és a 11. Országos Devil Tuning Találkozó résztvevői

Részletek:

 A kísérletben részt vevő tuning autó tulajdonosok a nap folyamán 13 órától folyamatosan érkeztek a kempingbe. 17 óra 20 perckor Balogh János DJ, műsorvezető felszólítására megkezdődött a kemping területén lévő tuning autók beállítása a színpad előtti füves területre. 17 óra 45 perckor a műsorvezető felszólítására a kísérletben részt vevő tuning autósok autóikkal sorba és oszlopba rendeződtek a színpad előtt, párhuzamosan az színpad vonalával. Ez után ismertetésre került az esküvői ceremónia menete, az est hátralévő programja, amelyet a színpadon a Belga együttes koncertje zár majd le. Ezután Patkós Balázs részletesen ismertette a ceremónia és a kísérlet menetét, amely szerint az anyakönyvvezető köszönője és az igen kimondása után be lehet indítani az autók motorját, majd amikor az ifjú pár megcsókolja egymást, akkor kerül sor az egyszerre történő motor-túráztatásra.

17 óra 55 perckor Kunkli Gyula, tuning szakértő, számláló közreműködésével meghatározásra került a kísérletben részt venni szándékozó gépkocsik darabszáma. A színpad előtt 10 oszlopban, oszloponként 5 sorban helyezkedtek el tuning autók, ezen felül oldalt még további hat autó csatlakozott a résztvevőkhöz és az esküvői ceremónia alatt a színpad előtti füves területen kívül további 28, a kísérletben részt venni szándékozó autót számoltak össze. A 84 autó közül összesen legfeljebb 4 autó kivételével valamennyi tuning autónak volt szakmailag minősíthető. 18 óra 03 perckor a színpadhoz érkezett Szemesné Szabó Ágnes, anyakönyvvezető, majd 18 óra 06 perckor a színpad elé érkezett egy 55 éves traktor nyergében Patkós Balázs férj és őt egy kamion műszaki mentő tehergépkocsin Pinczés Eszter feleség követte. 18 óra 11 az anyakönyvvezető szavalatával megnyitotta a házasságkötés helyszíni ceremóniáját, amelynek során az okirat aláírására 18 óra 15 perckor került sor. Ekkor a műsorvezető felszólítását követően az ifjú pár csókot váltott és a motorok túráztatásával kezdetét vette a rekordkísérlet. A kísérlet közel fél perces időtartama alatt a színpadról is és az autók között elhelyezkedve is egyaránt megállapítható volt, hogy a megjelent tuning autó tulajdonosok egyszerre és szinte valamennyien az álló helyzetben történő teljes gáz adásával köszöntötték a házasságot kötött ifjú párt. 18 óra 18 perckor a rekordkísérlet rendben befejeződött.

 A legtöbb résztvevővel megvalósított, egyszerre történő tuning autó túráztatás létszám-rekordját Patkós Balázs szervezésében végül a 11. Országos Devil Tuning Találkozó 80 autója állította fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation