Egymillió forintos tétért játszottak a Betme Entertainment Kft. szervezésében Budapesten a Gamerland színpadánál, az E-Sport Arénában. 2023. március 4-én este Török Balázs „Kodiak” játékosnév alatt jelentkezett be, Schrauf Kont pedig „Konti1337” név alatt játszott a CS:GO (Counter Strike: Global Offensive) elnevezésű elektronikus játékban. Az egymillió sorsa bő negyed óra alatt el is dőlt: A hazai e-sport eddigi legnagyobb fogadását Török Balázs „Kodiak” nyerte.

 

Milyen rekordot állított fel vagy döntött meg?

A legnagyobb díjazású (legnagyobb összegű fogadási téttel), egy-egy fővel, egymás ellen játszott e-sport mérkőzés, ezzel a legnagyobb összegű e-sport fogadás magyar rekordját

Hol?

Budapesten, a Szentendrei úti E-Sport Aréna Gamerland színpadánál

Mikor?

2023. március 4-én este

Ki?

a Betme Entertainment Kft.

Részletek:

18 óra 34 perckor Mezei Péter, a Gamerland Sportbár rendezvényszervezője felkonferálta az eseményt, majd a két játékos helyet foglalt a színpad és a felette felfüggesztett nagyméretű kijelző jobb és bal oldalán, a középhez legközelebb berendezett játékoshelyen, a számítógép monitorja mögött.

18 óra 43 perckor kezdetét vette a játék. A mérkőzésen Török Balázs „Kodiak” játékosnév alatt jelentkezett be, Schrauf Kont pedig „Konti1337” név alatt. A két játékos egy kétfordulós játékmenetben mérkőzött, a két forduló között 18 óra 49 perckor rövid, kettő perces szünetet tartottak.

18 óra 55 perckor a mérkőzés Kodiak, azaz Török Balázs győzelmével ért véget, ezután Félix András, a Betme Entertainment Kft. ügyvezetője a kijelző alatt a színpadon gratulált a játékosoknak és átadta a nyereményt jelképező, nagyméretű, csekket formázó táblát Török Balázsnak azzal, hogy az egymillió forintos nyereménye a játékszervező cége pénzügyi rendszerének automatizmusa szerint meg fog jelenni a számláján.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation