A Business Network International (BNI) nemzetközi üzleti ajánlási szervezet magyarországi 301-es Elit Üzleti Csoportja 2022. május 25-én üzleti reggelit szervezett, amelynek során 66-an mutatkoztak be négy alapvető kritériumot elmondva magukról, összesen mindössze 1442 másodperc alatt.

Milyen rekordot állított fel vagy döntött meg?

A leggyorsabb, tömeges bemutatkozás sebességrekordját 21,85 másodperc/fő eredménnyel, 66 fő 1442 másodperc alatt

Hol?

A budapesti Rozmaring Kertvendéglőben

Mikor?

2022. május 25-én délelőtt

Ki?

A Business Network International (BNI) nemzetközi üzleti ajánlási szervezet magyarországi 301-es Elit Üzleti Csoportja

Részletek:

A szervezet Pammer Gábor elnök levezetésével üzleti találkozót tartott 8 óra 30 perces kezdettel, amelyen a szervezet történetében a 40 tag feletti csoportkategóriában a tag/vendég arányában a legtöbb tag és vendég vett részt. A cél az volt, hogy a lehető legtöbben a lehető legrövidebb idő alatt mutatkozzanak be üzletileg egymásnak. Az üzleti bemutatkozás rögzített, kötelező tartalma és formája szerint minden egyes résztvevőnek hangosan és jól érthetően, magyar nyelven a leggyorsabban el kellett mondania a nevét és a vállalkozása nevét, a vállalkozása tevékenységét (amivel foglalkozik) és hogy kihez keres kapcsolatot (iparág, vállalkozás, személy). Az egy-egy mondatos információk átadására a szervezők által biztosított normaidő legfeljebb 25 másodperc volt fejenként.

A rekord mérőszámát másodperc/fő mértékegységben az összes bemutatkozó által mért beszéd-összidő és a bemutatkozók számának hányadosa adta. Egy-egy személy addig nem fejezte be a bemutatkozását, amíg a fentebb felsorolt négy kötelező tartalmi paramétert el nem mondta.

Először a csoport tagjai mutatkoztak be, ők sorban egymást váltva, közvetlenül egymás után mondták el a négy kötelező tartalmi elemet, majd Pammer Gábor rövid átkötő mondata után névszólítással a vendégek mutatkoztak be. Az eseményről vágatlan videófelvétel készült, annak időadata alapján összesítették azokat a másodperceket, amelyben a megjelentek bemutatkoznak. A szólítási idők és azon megszólalók, akik nem teljesítették a négy fő kritériumot, a létszámból és az időtartamból kimaradtak.

8 óra 30 perckor Pammer Gábor, a BNI 301-es Elit Üzleti Csoport elnöke elmondta bevezető beszédét, ismertette a csoportja működését, az esemény lefolyását és a kötött rendhez tartozó szabályokat, majd a bemutatkozás felkonferálásával megadta a jelet a kísérlet indítására. 8 óra 54 perckor került sor az első tag bemutatkozására, a jelen lévő tagok 9 óra 08 percig bezárólag elmondták a négy kötelező tartalmi kritériumot. Összesen 35 fő mutatkozott be a 14 perc alatt, eközben 26 másodperc meddő idő telt el, amelyet figyelmen kívül kell hagyni, így a tagok 814 másodperc alatt 35 fővel beállították a 23,26 másodperc/fő értéket.

9 óra 09 perces kezdettel a vendégek mutatkoztak be, ők 9 óra 25 percig bezárólag mondták el a négy kötelező tartalmi elemet. Összesen 31 vendég mutatkozott be szabályosan ez alatt a 16 perc alatt, eközben többször telt meddő idő a vendégek szólításai miatt, így a szabályosan bemutatkozó vendégek 628 másodperc alatt 31 fővel beállították a 20,26 másodperc/fő értéket. Az összesen 66 érvényes bemutatkozás összes ideje 1442 másodperc volt, ez 21,85 másodperc/fő átlagos bemutatkozási sebességet jelentett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation