Markovics Balázs, magyar rekorder biztosításközvetítő oktató 2024. május végén visszavette a leghosszabb tanítási óra rekordját Sőrés Ágnestől. Az alkuszi alapismereteket 55 órán keresztül oktatta folyamatosan a változó létszámú hallgatóságának.

Milyen rekordot állított fel vagy döntött meg?

A leghosszabb tanítási óra, azaz az egyéni maratoni oktatási előadás rekordját 54 óra 58 perc idővel, ami a pihenők nélkül 50 óra 38 percet jelentett

Hol?

Pécsett, a Hotel Laterum I. emeleti konferenciatermében

Mikor?

2024. május 24-e 9 órától május 26-a 16 óráig

Ki?

Markovics Balázs, magyar rekorder biztosításközvetítő oktató

Részletek:

A kísérletet támogató Kovács Művek informatikai vállalkozás folyamatos kép- és hangfelvételt készített, az anyagot a helyszínre telepített PC segítségével HDD-re rögzítették és archiválták. Az oktatási tevékenységet egy kameraállásból, full HD felbontásban nemcsak rögzítették, hanem közvetítették is az interneten. A videostream Kovács Ernő Youtube csatornáján és onnan beágyazva Markovics Balázs saját weboldalán, a markovicsbalazs.hu oldalon volt mindvégig elérhető a nyilvánosság számára is.

Az oktatáson résztvevő hallgatók 8 óra 59 perckor helyet foglaltak a teremben, majd 9 óra 01 perckor Markovics Balázs megkezdte a folyamatos oktatási tevékenységét. A maratoni oktatás témaköre a biztosítási alkusz képzés tananyaga volt.

A kísérlet zárásakor, 2024. május 26-án 15 óra 59 perckor Markovics Balázs befejezte a maratoni biztosítási témájú oktatási előadását. Ezzel a kísérlet rendben véget ért ez alatt az 54 óra 58 perc alatt Markovics Balázs a jegyzőkönyvek szerint szabályosan, több esetben összevontan tartotta meg a tanítása közbeni pihenőidejét, mindösszesen 260 percet pihent a rendelkezésére álló 275 perc pihenőidőből, így a szünetei idejét nem számolva összesen 50 óra 38 perc, azaz 3038 perc tényleges oktatási idővel sikerrel döntötte meg a folyamatos oktatási előadás magyarországi egyéni maratoni rekordját.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation