Kelemen József 2017. április 8-9-én sikerrel szervezte meg a legidősebb korosztályú, legnagyobb létszámú játékos részvételével megrendezett női asztalitenisz ranglista versenyt, felállítva ezzel egy újabb asztalitenisz torna tömegszerűségi rekordot.

image111 image128

Milyen rekordot állított fel vagy döntött meg?

A legidősebb igazolt női versenyzők legnagyobb számú részvételével megrendezett asztalitenisz torna hazai tömegszerűségi rekordját, hat 70 év feletti résztvevővel

Hol?

Szigetcsépen a Sportcsarnokban

Mikor?

2017. április 8-án

Ki?

Kelemen József

Részletek:

Kelemen József 2017. április 8-án és 9-én „20. Húsvéti Sziget Kupa” néven újra országos nyílt veterán asztalitenisz ranglistaversenyt szervezett. Egy országos ranglista verseny feltétele, hogy engedélyezze a Magyar Országos Asztalitenisz Szövetség és fent legyen az éves verseny naptárban. A versenyen egy korosztály-kategóriát úgy lehet megnyitni, hogy ha legalább 5 fő versenyző beadja nevezését. Idén megszervezte az első, legidősebb női játékosok számára rendezett hazai versenyt. Ezen a legidősebb játékos 73 éves volt és hat veterán, 70 év feletti versenyzőnő vett részt rajta.

A verseny jegyzőkönyve az interneten a „moasz.hu“ honlapon a „veterán” menüpontban megtalálható, ebben az okiratban szerepel a résztvevők születési ideje, a versenyzői igazolvány száma és az, hogy hány ponttal gazdagodott a versenyen. A helyszínen készült képen a résztvevők láthatók, adataik a MOASZ igazolvány alapján azonosíthatók. Ezek szerint ma a legidősebb hazai női asztalitenisz játékos Petőházi Imola, aki 73 éves, nála idősebb igazolt hazai női játékos nincs.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation