Az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonosa, Dévényi Natália, az első és eredeti ShenMen, Migrén és DéNa piercingek alapítója a cégének munkatársaival együtt a működésük kezdete, 2019. novembere óta 39 ezer fül-piercinget készített el. Ennyi piercinget, dokumentált módon még senki nem készített. A működésük közel 40 hónapja alatt Budapesten, Győrben, és 5 további nagyvárosban fogadtak ügyfeleket, akiknek a közérzetét javította is az elkészült piercing.

 

Milyen rekordot állított fel vagy döntött meg?

A legtöbb dokumentált piercing készítés rekordját 38.965 fül-piercinggel

Hol?

Budapesten, Győrben, és 5 további nagyvárosban

Mikor?

2019 novembere és 2023. március 7. között

Ki?

Dévényi Natália, az első és eredeti ShenMen, Migrén és DéNa piercingek alapítója, az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonosa

Részletek:

Az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. egy olyan sajátos kozmetikai szolgáltató cég, amelyik közérzetjavító divatékszereket készít egyedi módszerrel Magyarországon 2019 novembere óta. Közel 40 ezer fül-piercinget készítettek és szúrtak be ügyfeleik füleibe, mindezekről egyenként írásos dokumentációval is rendelkeznek. Az elkészített piercingek száma egyébként nyilvános, a cég saját weboldalán és az összes social felületükön feltüntetik az összesen elkészített ShenMen, Migrén és DéNa piercingek számát. Az ezt feltüntető számláló a weboldalukon, a www.shenmen-piercing.hu alatti web címen hetente kerül frissítése az ügyfelek által aláírt, a beavatkozáshoz adott beleegyező nyilatkozatok alapján. A garanciális igények száma 2% alatt van, 2023. március 7-ig összesen 38.965 fülpiercinget kaptak az ügyfelek, ebből ShenMen piercing 18.466 darab, Migrén piercing 17.838 darab és a DéNa 24 darab készült ellenérték fejében, míg ezen felül az ajándék piercingek száma 1888 darab volt.

A mappákba rendezett nyilatkozatok szemléje 15 óra 08 perckor kezdődött meg. A mappák két irodahelyiségben, öt szekrényben kerültek megőrzésre, jellemzően egy-egy mappa egy napi ügyfélforgalmat tartalmaz átlagosan. Az első szekrényben 50, a másodikban 54, a harmadikban 46, negyedikben 30, az ötödik szekrényben 30, ezen felül a cég szalonjában 1, összesen 210 darab mappában őrzik a nyilatkozatokat. Mappánként 150-200 nyilatkozat van lefűzve, amelyhez összesen átlagosan 180-210 piercing szúrás tartozik. Így Pénzes Rebeka,  Az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. egyik vezető munkatársa által megadott harmincnyolcezer-kilencszázhatvanöt darab piercing az ellenkező bizonyításáig valósnak fogadható el, ennél több piercinget Magyarországon még senki nem készített.

4 Thoughts on “A legtöbb fül-piercing elkészítése

 1. Névtelen Bejelentő on 2023-10-24 at 21:29 said:

  Kérem, hogy nézzék át ismételten tüzetesen a dokumentumokat és a közösségi média oldalakon fellelhető videó anyagokat. Dévényi Natália egyetlen alkalommal SEM helyezett még be ékszert, ami a videó anyagokon látszik az az, hogy Dévényi Natália tűvel megszúrt embereket. A kettő között óriási a különbség. Pláne nem készített piercinget, hiszen a piercing készítés egy ötvös ékszerész feladata. Dévényi Natália piercinget nem helyezett be, erről nincs semmilyen bizonyíték vagy képi anyag. Önöket megvezették. Ami Dévényi Natáliáék cége, vagyis az Első Magyar Mikropigmentáló Kft által kiállított számlán szerepel az ékszer ELADÁS, mivel a cég tevékenységi körei között SEM szerepel a piercing vagyis a testékszer behelyezése.
  Bizom benne, hogy a Magya Rekord Egyesület meg szeretné őrizni hitelességét és ezt a nevetséges rekordot elveszi Dévényi Natáliától.

  Üdvözlettel

  Félve attól, hogy ez az üzenet nem megfelelő kezekbe kerül és média üldöztetés áldozata leszek, maradnék névtelen.

 2. admin on 2023-10-25 at 23:13 said:

  Tisztelt Bejelentő!

  Mivel egyesületünk nem hatósági szerv, így ellenőrzési jogköre sincs. Csupán az általunk tapasztaltakat rögzítjük jegyzőkönyvbe.
  A helyszíni szemle során okiratokat tekintettünk meg, ahol több ezer személy az aláírásával és személyi adataival nyilatkozott a piercing megkapásáról.
  Tekintve, hogy az Ön állítása szerint ezek hamisítványok, így ennek megfelelően Önnek folytatólagosan elkövetett okirathamisítás és csalás alapos gyanújával kell feljelentést tenni a területileg illetékes rendőrkapitányságon.
  Amíg bíróság jogerősen nem mondja ki egy ilyen bűncselekmény elkövetését, avagy Ön nem bizonyítja a szemlénken felvett jegyzőkönyvünkben rögzített tények ellenkezőjét, addig a rekordot valósnak kell elfogadni. Önnek is.

  Üdvözlettel: Magyar Rekord Egyesület

 3. Tahin Éva on 2023-10-26 at 09:56 said:

  Nati a legjobb és legkedvesebb ember sokat gondolkodtam rajta hogy mit tegyek de én is kértem időpontot hozzá mert más csaló hamis emberhez nem vagyok hajlandó menni csak is Natihoz. Benne ismeretlenül is megbízom . Isten áldja meg őt

 4. Bodnár Kata on 2023-10-26 at 11:09 said:

  Tisztelt Névtelen Bejelentő!

  Név nélkül könnyű vádaskodni! Oda van írva, hogy munkatársaival együtt kapta meg ezt a rekord címet! Nem egyedül, hanem munkatársaival! Remélem olvasni és értelmezni azért még tud! Szerintem ezek alapján ön megkaphatná a Dévényi Natáliát legtöbbet rágalmazó ember rekord címet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation