Wodicskáné Tállyai Beatrix szervezésében, aki a No.1 Mini és Motoros Team Sportegyesület Közhasznú Szervezet képviselője, 2020. augusztus 29-én, a Budai Szabadtéri Színház Csillebérc nézőterén „V. Szépkorúak magyar rekordkísérlete” címmel újabb rekordot állítottak fel. A pandémiás helyzetre tekintettel az egyetlen helyszínen együtt ülve táncot bemutatók tömegszerűségi rekordját szervezték meg, többnyire 59 év feletti életkorúak részvételével. Összesen 24 ezer évet mozgattak meg Csillebércen.

Milyen rekordot állított fel vagy döntött meg?

A legtöbb fővel megrendezett, tömeges ülve tánc rekordját, 24.164 év összéletkorral. 365 fővel és 66,2 év átlagéletkorral

Hol?

A Budai Szabadtéri Színház Csillebérc nézőterén

Mikor?

2020. augusztus 29-én

Ki?

Wodicskáné Tállyai Beatrix és az 365 szenior táncos

Részletek:

A rekordkísérletben részt vevő idős táncolni vágyók 10 órától gyülekeztek a szabadtéri színpad nézőterén. A belépés előtt egyenként regisztrálták a jelentkezőket, felvették a nevüket, állandó lakcímüket és életkorukat, majd 10 óra 03 perckor a színpadról a műsorvezető felszólította a megjelenteket a közös mozgásra és bemutatta az ülve is elvégezhető táncmozdulatokat. A közös ülve táncolás 10 óra 04 perc és 10 óra 12 perc között, 8 percig tartott. A résztvevőket regisztráló lapok adatait 10 óra 20 perckor a helyszínen összesítették, eszerint a nézőtéren helyet foglaló idős táncosok összesen 365-en voltak, 24.164 év összéletkorral. és 66,2 év átlagéletkorral.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation