A Prowide Kft. szervezésében a Groupama Garancia Biztosító Zrt. sportnapján 2013. május 24-én tömeges limbó rekordkísérletet szerveztek a Tatai Edzőtábor területén, ahol egy időben, 5 perces időtartamban 485 táncos limbózott egyszerre. A zárt rendezvényen részt vevők, a Groupama Garancia Biztosító Zrt. munkatársai a limbótáncnak megfelelő koreográfia szerint mozogtak, táncoltak a Hungária együttes: Limbó hintó című számára.

P1080280 P1080285

Milyen rekordot állított fel vagy döntött meg?

Egyszerre egy helyen történő limbózás tömegszerűségi rekordja

Hol?

A Tatai Edzőtábor 4 sz. csarnokában, a Groupama Garancia Biztosító Zrt. sportnapján

Mikor?

2013. május 25-én 22 óra 20 perckor

Ki?

a Groupama Garancia Biztosító Zrt. 485 munkatársa

 

Részletek:

 A rekordkísérletre előzetesen minden résztvevőnek a Groupama Garancia Biztosító Zrt. kapcsolattartójánál a neve és a lakcíme megadásával írásban regisztrálnia kellett, amelyet követően felkerültek a helyszínen jelen lévők listájára, az azonosítás és számlálás megkönnyítése végett. A közös limbózásra 22 óra után került sor abban a csarnokban, amelynek küzdőterét az este folyamán a Groupama Garancia Biztosító Zrt. munkatársainak közös vacsorája céljára színpaddal és étkezőasztalokkal, széksorokkal, hét sorban rendezték be a szervezők. A kísérlet megvalósítására a teremben elhelyezett étkezőasztal sorok közé, a hét közlekedő folyosón egy-egy szalagot feszítettek ki a szervezők, egyenként kb. 40 méter hosszban, mellmagasságban. Ezek alatt a szalagok alatt kellett áttáncolniuk limbó mozdulatokkal a résztvevőknek. A pontos, név szerinti létszám megállapítására a vacsorára érkezőket a Groupama Garancia Biztosító Zrt. által leadott előzetes névsor alapján regisztrálták, majd a csarnok egyetlen bejáratánál 6 fő hosztesz segítségével folyamatos nyilvántartást vettek fel név szerint a csarnokot elhagyókról és az oda visszatérőkről. Ennek alapján a teremben tartózkodók létszámát név szerint azonosítással határozták meg, az egyetlen bejáratnál minden egyes ki- és belépést a szervezők munkatársai az előzetesen felvett névjegyzéken nyomon követtek.

 A kísérletben részt vevők az este folyamán a 4. számú csarnokban a vacsora után készültek fel a közös limbózásra. A szervezők a helyszínen a hét, az asztalok közötti közlekedő folyosót jelölték ki a limbólécet jelképező szalag kifeszítésére. 22 óra 02 perckor, a sportnap eredményhirdetését követő táncbemutató után a szervezők megkezdték a csarnokot dohányzás, vagy egyéb ok miatt elhagyó személyek visszaterelését a terembe, a rekordkísérlet teljes létszáma biztosításához, majd 22 óra 15 perckor Szántó Dávid műsorvezető felkonferálta a limbózást. Eközben a szervezők kifeszítették a hét közlekedő folyosóra, az asztalsorok közé a limbólécet jelképező szalagokat, 22 óra 20 perckor valamennyi, a teremben jelen levő Groupama Garancia Biztosító Zrt. munkatárs felállt az asztalától, majd a Hungária együttes: Limbó hintó című számára 22 óra 21 perckor kezdetét vette a rekordkísérlet. A kísérlet öt perce alatt egyszerre és folyamatosan 485 fő vett részt az egyszerre egy helyen történő limbózás rekordjának felállításában, ezzel az eredménnyel a Groupama Garancia Biztosító Zrt., a szervezők és a kísérletben részt vett munkatársak közösen felállították a legtöbb résztvevővel megszervezett limbózás tömegszerűségi rekordját.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation