Földesi János és a Médiaválogatott labdarúgó csapat közreműködésével a ráckevei Duna Relax & Event Hotel**** területén a szállodát üzemeltető Kék Duna Wellness Hotel Kft., a szálloda fennállásának 15. évfordulója alkalmából egy 15 órás, folyamatos darts football játék bemutatót szervezett. Az idehaza még alig ismert játékban, ahol a Darts Foci Hungary lebonyolításában tépőzáras labdát kell egy, a megszokott darts céltáblához hasonló ábrájú, ám annál jóval méretesebb, felfújható célpontra adott távolságról célba rúgni, a Médiaválogatott tagjain kívül a szálloda dolgozói is részt vettek.

Milyen rekordot állított fel vagy döntött meg?

A leghosszabb dartsfoci bemutató csoportos váltó maratoni rekordját 15 órával

Hol?

A ráckevei Duna Relax & Event Hotel**** kertjében

Mikor?

2018. június 25-én

Ki?

Kék Duna Wellness Hotel Kft. munkatársai, a Médiaválogatott tagjaival közösen

Részletek:

A 10 órakor megtartott, rövid megnyitó ünnepséget követően a Médiaválogatott és a szálloda dolgozóiból álló csapat egymást óránként felváltva játszott folyamatosan éjfél utánig.

A játékot az alpolgármester és a szálloda vezetőinek köszöntő beszéde után a Médiaválogatott csapata kezdte, az esemény 15 órája alatt a vendégek számára számos program állt rendelkezésre, de természetesen a darts football játékba is bekapcsolódhattak. A nap folyamán több alkalommal is élő internetes képközvetítésre került sor.

A rekordkísérletben részt vevők 9 óra 10 perctől gyülekeztek a szálloda kertjében, a játékra kijelölt füves területen, az ott felállított hangosítói sátornál, amely mellé 9 óra 30 perckor a Darts Foci Hungary munkatársai letelepítették a játék felfújható céltábláját, amelyet 9 óra 35 perckor levegővel töltve felállítottak és kikötöttek. 9 óra 50 perckor a játékban részt vevők megkezdték a bemelegítést, majd 10 óra 04 perckor, a szálloda vezetőinek részvételével sor került az esemény megnyitójára, majd a csapatok előkészületeit követően Imre Richárd célba rúgásával megkezdődött a folyamatos darts football bemutató. A nap folyamán a játék szakadatlan volt, a két csapat, a szálloda dolgozói és a Médiaválogatott tagjai pontban minden egész órakor váltották egymást a játéktéren. Eközben 15 órakor újabb ünnepélyes eseményre került sor, a vendégek közreműködésével ajándékcédulával ellátott léggömböket engedtek fel és egy nagyméretű tortát is felvágtak és kiosztottak, megünnepelve a szálloda működésének 15. évfordulóját. A 18 órai svédasztalos grill vacsorát követően a csapatok a korábbi, nappali időszakhoz képest csökkentett létszámban, de folytatták a szakadatlan bemutatót, amely végül 26-án 01 óra 18 perckor rendben véget ért, a szálloda munkatársai abbahagyták a játékot, ezt követően rövid ünneplésre került sor, majd a céltáblát leszerelték. Ezzel a 901 percig tartó bemutatóval a szállodát üzemeltető Kék Duna Wellness Hotel Kft. munkatársai, a Médiaválogatott tagjaival közösen sikerrel állították fel a leghosszabb darts football játék bemutató csoportos maratoni váltó rekordját.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation