Az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonosa, Dévényi Natália, az első és eredeti ShenMen, Migrén és DéNa piercingek alapítója a cégének munkatársaival együtt a működésük kezdete, 2019. novembere óta 39 ezer fül-piercinget készített el. Ennyi piercinget, dokumentált módon még senki nem készített. A működésük közel 40 hónapja alatt Budapesten, Győrben, és 5 további nagyvárosban fogadtak ügyfeleket, akiknek a közérzetét javította is az elkészült piercing.

 

Milyen rekordot állított fel vagy döntött meg?

A legtöbb dokumentált piercing készítés rekordját 38.965 fül-piercinggel

Hol?

Budapesten, Győrben, és 5 további nagyvárosban

Mikor?

2019 novembere és 2023. március 7. között

Ki?

Dévényi Natália, az első és eredeti ShenMen, Migrén és DéNa piercingek alapítója, az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonosa

Részletek:

Az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. egy olyan sajátos kozmetikai szolgáltató cég, amelyik közérzetjavító divatékszereket készít egyedi módszerrel Magyarországon 2019 novembere óta. Közel 40 ezer fül-piercinget készítettek és szúrtak be ügyfeleik füleibe, mindezekről egyenként írásos dokumentációval is rendelkeznek. Az elkészített piercingek száma egyébként nyilvános, a cég saját weboldalán és az összes social felületükön feltüntetik az összesen elkészített ShenMen, Migrén és DéNa piercingek számát. Az ezt feltüntető számláló a weboldalukon, a www.shenmen-piercing.hu alatti web címen hetente kerül frissítése az ügyfelek által aláírt, a beavatkozáshoz adott beleegyező nyilatkozatok alapján. A garanciális igények száma 2% alatt van, 2023. március 7-ig összesen 38.965 fülpiercinget kaptak az ügyfelek, ebből ShenMen piercing 18.466 darab, Migrén piercing 17.838 darab és a DéNa 24 darab készült ellenérték fejében, míg ezen felül az ajándék piercingek száma 1888 darab volt.

A mappákba rendezett nyilatkozatok szemléje 15 óra 08 perckor kezdődött meg. A mappák két irodahelyiségben, öt szekrényben kerültek megőrzésre, jellemzően egy-egy mappa egy napi ügyfélforgalmat tartalmaz átlagosan. Az első szekrényben 50, a másodikban 54, a harmadikban 46, negyedikben 30, az ötödik szekrényben 30, ezen felül a cég szalonjában 1, összesen 210 darab mappában őrzik a nyilatkozatokat. Mappánként 150-200 nyilatkozat van lefűzve, amelyhez összesen átlagosan 180-210 piercing szúrás tartozik. Így Pénzes Rebeka,  Az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. egyik vezető munkatársa által megadott harmincnyolcezer-kilencszázhatvanöt darab piercing az ellenkező bizonyításáig valósnak fogadható el, ennél több piercinget Magyarországon még senki nem készített.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation