Az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonosa, Dévényi Natália, az első és eredeti ShenMen, Migrén és DéNa piercingek alapítója a cégének munkatársaival együtt továbbra is közérzetjavító divatékszereket készít egyedi módszerrel Magyarországon. Az elmúlt közel 50 hónap alatt több mint 50 ezer fül-piercinget készítettek és szúrtak be ügyfeleik füleibe, mindezekről egyenként írásos dokumentációval is rendelkeznek. Ennyi rekord mennyiségű piercinget, dokumentált módon eddig csak ők készítettek. 2024. január elején meghaladták az 50 ezres darabszámot, így továbbra is ez a cég rendelkezik a legtöbb dokumentált piercing készítéssel Magyarországon.

Milyen rekordot állított fel vagy döntött meg?

A legtöbb dokumentált piercing készítés rekordját 50.573 fül-piercinggel

Hol?

Budapesten, Győrben, és 9 további nagyvárosban

Mikor?

2019 novembere és 2024. január 3. között

Ki?

Dévényi Natália, az első és eredeti ShenMen, Migrén és DéNa piercingek alapítója, az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonosa

Részletek:

A működésük közel 50 hónapja alatt többszáz napon fogadtak ügyfeleket, az ügyfelek közel negyede két piercinget is kér, a napi ügyfélforgalom a százötven fő körüli átlagot mutatja. Az elkészített piercingek száma egyébként nyilvános, a cég saját weboldalán és az összes social felületükön feltüntetik az összesen elkészített ShenMen, Migrén és DéNa piercingek számát. Az ezt feltüntető számláló a weboldalukon, a www.shenmen-piercing.hu alatti web címen hetente kerül frissítése az ügyfelek által aláírt, a beavatkozáshoz adott beleegyező nyilatkozatok alapján. Ezen nyilatkozatok mappákba rendezve egy győri irodahelyiségben, öt szekrényben és egy polcon kerültek megőrzésre, jellemzően egy-egy mappa egy napi ügyfélforgalmat tartalmaz átlagosan. Az első szekrényben 47, a másodikban 49, a harmadikban 53, negyedikben 49, az ötödik szekrényben 48, ezen felül az iroda különálló állványának felső polcán 4, összesen 250 darab mappában őrzik a nyilatkozatokat. A szemle során megállapítható volt, hogy a dokumentációk alapján statisztikai módszerekkel megállapítható darabszám nem mond ellent a cég weboldalán közzétett adatoknak, így a mai napon a Pénzes Rebeka által megadott 50.573 azaz ötvenezer-ötszázhetvenhárom darab piercing az ellenkező bizonyításáig valósnak fogadható el. Ezekkel a megállapításokkal a szemle rendben befejeződött.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation