Zsámboki Judit, blogger, a http://www.foliasjuci.hu weblap szerkesztője és webáruház üzemeltető, 2019. április 10-én és 11-én 17 segítőjével a budapesti Agape Apartments-ban felállította a leghosszabb, folyamatos, fóliázással történő bútorfelújítási tevékenység hazai maratoni rekordját. A bútorfelújítási tevékenység a kijelölt szobákban folyamatos volt, a 24 órás tevékenységről több alkalommal élő közvetítést készítettek a cég facebook oldalára.

Milyen rekordot állított fel vagy döntött meg?

A leghosszabb folyamatos, fóliázással történő bútorfelújítási tevékenység hazai maratoni rekordját 1442 perccel

Hol?

a budapesti Agape Apartments-ban

Mikor?

2019. április 10-én és 11-én

Ki?

Zsámboki Judit, blogger, a http://www.foliasjuci.hu weblap szerkesztője és 17 segítője, Sztankó Ágnes, Lajcsák Anett, Szőnyi Graciella, Balla Irén, Dévényi Judit, Házi Márta, Vargáné Zsuzsa, Sántáné Széles Erika, Eilerné Tünde, Hódosiné Petrilyák Eszter, Fodor Ágnes, Ispán Lászlóné, Németh Ágnes, Velics Ivett, Varga Angéla és Falka Gabriella

Részletek:

A rekordkísérlet során az Agape Apartments 201, 312 és 517 sz. szobáit újították fel, hasonlóan a cég által már korábban is végzett felújítási tevékenységhez. A szakadatlan fóliázás biztosítására a munkát végző csapatok átfedéssel váltottak helyszínt a három szoba, mint munkahelyek között. A 17 közreműködő által alkotott munkacsapatok 24 óra alatt végeztek a három szoba átalakításával.

A rekordkísérlet szervezői 10 óra 15 perckor gyülekeztek az Agape Apartments 207. sz. szobájában, a kísérlet szervezőinek irodahelyiségében, ahol 10 óra 20 perckor Zsámboki Judit eligazítást tartott a munkában részt vevő 17 fóliázó munkatársának, majd a szervezők beosztották a munkacsapatokat és elirányították őket a szobákba, a munkafeladatok helyszíneire. A csapatok tagjai ezután átvonultak a 201. sz. szobába, a kísérlet indulásának helyszínére, ahol 10 óra 50 perckor Zsámboki Judit rövid bemutatót tartott, majd 11 óra 02 perckor a 201. sz. szoba falának dekorációjához feljelölték a referencia vonalakat, ezzel a kísérlet kezdetét vette. A kísérlet során a tanúpárok által folyamatosan figyelemmel kísért munkafolyamatok helyszíneit az elvégzett fóliázást követően, egy előzetes időbeosztás szerint többször cserélték. Április 11-én 10 óra 40 perckor az 517-es szobában a fürdőszoba elkészítésével zárult a 24 órás folyamatos munka. 11 óra 04 perckor befejezték a fürdőszobában a felhelyezett csempefólia simítását és készre jelentették a munkát. Ezzel a kísérlet rendben véget ért. A 1442 percig tartó folyamatos fóliázási tevékenységgel Zsámboki Judit és a vele együtt dolgozó 17 segí Sztankó Ágnes, Lajcsák Anett, Szőnyi Graciella, Balla Irén, Dévényi Judit, Házi Márta, Vargáné Zsuzsa, Sántáné Széles Erika, Eilerné Tünde, Hódosiné Petrilyák Eszter, Fodor Ágnes, Ispán Lászlóné, Németh Ágnes, Velics Ivett, Varga Angéla és Falka Gabriella felállította a leghosszabb folyamatos, fóliázással történő bútorfelújítási tevékenység hazai maratoni rekordját.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation