A RagazzArt Kft. és a JOO-PONT Ping-pong Klub szervezésében 2013. szeptember 6-án délelőtt a budapesti Golf Tanya területén, az HBO Holding Zrt. csapatépítő rendezvényén felállították a tömeges forgó játék hazai rekordját. Egyetlen asztal körül 113 HBO munkatárs játszott egyszerre forgót.

P1100416 P1100423 P1100428 P1100429 P1100430 P1100432

Milyen rekordot állított fel vagy döntött meg?

A legnagyobb létszámmal játszott ping-pong forgó játék rekordját 113 fővel

Hol?

Budapesten, a Hajógyári-szigeten a Golf Tanya területén

Mikor?

az HBO Holding Zrt. csapatépítő rendezvényén 2013. szeptember 6-án 10 óra 21-tól 10 óra 56-ig

Ki?

A RagazzArt Kft. és a JOO-PONT Ping-pong Klub szervezésében az HBO Holding Zrt munkatársai

Részletek:

 A játék céljára Joola gyártmányú, szabványos asztalitenisz versenyasztalt használtak, a kísérletről két videokamerával is SD felbontásban folyamatos mozgókép-felvételt készítettek, amelyen rögzítették az egyenkénti beléptetés folyamatát és a kísérlet lefolyását is. A résztvevők számára a szervezők hat csapatot szerveztek, amelyek tagjai csapatonként eltérő színű, piros, sárga, zöld, lila, rózsaszín és kék pólót viseltek a kísérlet során.

8 óra 25 perckor a szervezők előkészítették a területet a sátorban, felállították a játékasztalt és köré kihelyezték azokat a paravánokat, amelyekkel az asztal környezetében megfelelően terelni tudják a játékban részt vevő, több mint száz személy mozgását. A rekordkísérletben részvevők ekkor már gyülekeztek a golfpálya területén, a sátor előtt. 9 óra 36 perckor Szántó Dávid műsorvezető ismertette a kísérlet helyszínére történő, zárt rendszerű belépés módját, majd 9 óra 41 perckor kezdetét vette a regisztráció és a beléptetés, a csapattagok felvették az aláírás után megkapott, azonosított színű pólójukat. 10 óra 02 perckor, az HBO munkatársainak teljes létszámú belépése után a sátrat lezárták és a tanú segítségével gondoskodtak arról, hogy a kísérlet alatt a sátrat senki ne hagyhassa el. A sátorban a 113 főn és a tanún és jegyzőkönyv-vezetőn kívül 10 óra 10 perces kezdettel csupán a műsorvezető és az operatőrök, továbbá Várszegi Sándor fotós tartózkodtak. 10 óra 11 perckor kezdetét vette a bemelegítés, majd 10 óra 14 perces kezdettel a 113 fő folyamatosan forgózni kezdett az asztal körül. 10 óra 15 perckor a bemelegítés véget ért, a szervezők ismertették a rekordok szabályait és instrukciókkal látták el a résztvevőket, majd 10 óra 21 perckor kezdetét vette a folyamatos játék, amely a magyar rekordok szabályai szerint megfelelően folyt végig a kísérlet alatt. 10 óra 56 perckor a legtöbb résztvevővel megvalósított szabályos forgó asztalitenisz játék rendben befejeződött. A kísérlet 35 perce alatt a műsorvezető és a tanú által is számolt leghosszabb szabályos labdamenetben elrontás nélkül 42 fő vett részt, ezzel a kísérletet szervezők az HBO Holding Zrt. munkatársaival közösen sikerrel állították fel a legtöbb résztvevővel megvalósított forgó asztalitenisz játszma magyar rekordját.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation